top of page
DietistenhuisZeistEline0049-683x1024.jpg

EMB BLOEDTEST  

De EMB test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. 

Het bloed wordt vervolgens onderzocht en bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als een complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed. 

Bij een EMB test wordt er holistisch (naar de mens als geheel) naar het bloed gekeken. 

EMB bloedtest

Vanaf november 2023 in te boeken

Bloedstalen

Hoe werkt de EMB test

 

De EMB test is een testmethode waarbij ik als therapeut middels een vingerprik enkele druppels bloed af zal nemen. In het onderzoek wat volgt zal ik vervolgens met zowel een reguliere als een complementaire bril naar het bloed en de anamnese kijken. Het energetisch morfologische bloedonderzoek bekijkt enerzijds de bloedcellen (hematologie) en geeft anderzijds inzicht in tekorten en verstoringen op energetisch niveau. 

 

Is de EMB test betrouwbaar?

Ik neem de bloedtest bij je af, en beschik hiervoor over ruim voldoende orthomoleculaire en medische kennis. De betrouwbaarheid van deze test is te vinden in de praktijk.

 

Zo heeft de EMB test door de jaren heen zijn sporen verdiend. De geteste personen kunnen zich in vrijwel alle gevallen vinden in de uitkomsten van deze test. Samen komen we tot verhelderende inzichten voor een afgemeten behandeltraject. 

EMB test in de praktijk

Wil jij ook meer inzicht in welke voedingstoffen je mogelijk tekort komt of welke verstoringen en belastingen aan je klachten ten grondslag liggen? De EMB test voorziet je van uitgebreide informatie om gezicht het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen. 

Ik geef je op basis van deze inzichten een concreet verslag met aanbevelingen qua voeding, suppletie en leefstijl, om de balans te herstellen.

 

 

Inplannen test

 

Vanaf november 2023 kun je jouw EMB test inboeken. Ik hoop je dan in mijn praktijk te mogen verwelkomen. 

DE EMB TEST GEEFT INZICHT

 

We zien het steeds vaker, ogenschijnlijk gezonde mensen die toch met allerlei klachten te maken hebben.   

 

In veel gevallen is het voor de huisarts een raadsel wat aan de klachten ten grondslag ligt. Het kan echter zeer waardevol zijn om verder te kijken naar de oorsprong van de klachten. De EMB test kan dan aanvullend hierop een puzzelstuk vormen. 

Meten is weten 

De kwaliteit van ons bloed kan ons gehele systeem beïnvloeden en ons daarom juist ook zoveel inzichten geven. Reguliere bloedtesten kunnen diverse factoren an het licht brengen zoals een ijzertekort en infecties. Een EMB test heeft echter een andere benadering en geeft een nog uitgebreider inzicht in je gezondheid. 

Het is een aanvulling op de anamnese die ik bij je afneem en dus niet altijd nodig. Het lab analyseert enerzijds het bloed op microscopisch niveau. Anderzijds analyseren we op energetisch niveau. 

Een kijkje in je bloed geeft een beter beeld van het totale plaatje. Met deze test krijg je inzicht in reguliere waarden zoals de bloedplaatjes, hemoglobine, rode en witte bloedcellen. Maar het ook ook verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen. 

Vervolgens maak ik de vertaalslag naar de praktijk en voorzie je van een uitgebreide analyse inclusief advies.Hiermee leer je bewuster kijken naar je voedingspatroon en leefstijl. 

bottom of page