top of page

Jessy x ipl oils

YESS, VANAF HEDEN WERK IK SAMEN MET IPL OILS en ons eigen team Oils for Life! HOE TE GEK?

 

Als brandpartner van Young Living in de IPL community leer ik je over de geweldige en vooral krachtige werking van essentiële oliën. Wist je namelijk dat essentiële oliën een enorm ondersteunende werking hebben op zowel onze mentale als fysieke prestatie?

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn aromatische of geurende oliën die gewonnen worden uit planten. Dit gebeurt door middel van een verfijnd proces. De essentiële oliën bevatten de levenskracht van de plant. Elke olie heeft zijn unieke aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook een eigen toepassing. Doordat essentiële oliën sterk geconcentreerd zijn, hebben ze een zeer krachtige werking op het lichaam, zowel fysiek als mentaal. Zo worden ze ook professioneel ingezet door therapeuten in de vorm van aromatherapie. Essentiële oliën kunnen een positief effect hebben op het menselijk lichaam. Door de structuur van vluchtige, aromatische moleculen kunnen de oliën snel door de celmembranen heen dringen, kunnen ze bloed en weefsels passeren en de cellulaire functies verbeteren.

DesertMist1.png

Hoe werkt het?

Reuk is een sterk zintuig. Als daar één cel van wordt geprikkeld dan gaat er gelijk een signaal naar de hersenen. Essentiële oliën kunnen door aromatisch gebruik een positief effect hebben op ons lichaam. Zo werkt aromatherapie!

 

Door de structuur van vluchtige, aromatische moleculen kunnen de oliën door de longblaasjes opgenomen worden in het bloed. Via de bloedsomloop worden de oliën verspreid door het hele lichaam.

Om écht de voordelen van het gebruik van essentiële oliën te ervaren is het mooi om jouw oliereis te beginnen met een starterskit.

bottom of page