20210409-IMG_7499.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

About me

Mijn verhaal

Waar te beginnen?

Ik ben een helderziend en helderwetend medium en paragnost, ik kan contact leggen met overleden geliefden en werk met het tarot en orakel. Bovendien ben ik de oprichter van de OMS, de Online Medium School. 

 

Daarbij ben ik ook moeder van 3 superleuke, drukke maar o zo lieve jongens, vriendin van Yuval en baasje van Billy de Franse Bulldog.

Wat mij uniek maakt is mijn no-nonsense en twee-benen-op-de-grond mentaliteit, in combinatie met mijn vaardigheden als Medium. Ik geloof dat alles wat er gebeurd een reden heeft en ik hoop je met wat sturing, tips of hulp vanuit de spirituele wereld weer op weg te kunnen helpen. 

Al op jonge leeftijd heb ik kennisgemaakt met de wereld van spiritualiteit en door eigen ervaringen en opleidingen heb ook ik steeds verder mijn eigen spirituele pad gevolgd. Ik heb veel superlieve, mooie mentoren gehad, die ik steeds weer ‘per ongeluk’ tegenkwam. Steeds wanneer ik uitgeleerd was, kwam er vervolgens weer een nieuw iemand op mijn pad. 

20210409-IMG_7514.jpg

 

Ik ben een open, helderziend, communicatief en eerlijk mens en help je graag om inzicht te krijgen in jouw eigen leven. Hierbij maak ik gebruik van de tarotkaarten en van mijn helderziend en helderwetendheid.

Ik vind het zo tof dat ik dit ‘werk’ mag doen, en kijk uit naar de contacten met jou.. Dankbaar is het juiste woord.

Geen vraag is mij vreemd, en ik zal je vanuit zuiverheid en eerlijkheid helpen.

 

 

Veel liefs van Jessy

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud