20210409-IMG_7703.jpg

Keukentafel readings

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Met Jessy Groenewoud

20210409-IMG_7593.jpg

Er zijn 2 soorten readings, namelijk levensreadings, en contact met Spirit. De readings worden live gegeven of via telefoon, Facetime, chat of skype.  

 

 

 

Wanneer ik begin met jouw reading wil ik het liefste zo min mogelijk informatie ontvangen. De readings die ik geef zijn levensreadings, waarbij de focus ligt op jouw persoonlijke levenspad, en gaat over je carrière, financiën, relaties en meer. Ik richt me hierbij op je leven in het verleden, heden, en toekomst. 

Tevens communiceer ik met overleden geliefden, geef ik bewijzen dat Spirit nog steeds aanwezig is en dat je geliefden nog steeds om je heen zijn. Ik geef je een kans om een connectie met ze te leggen en boodschappen door te geven. Hieronder vind je de mogelijkheden tot het boeken van een lange of korte reading.

About my readings

Lid van de SNUI 

(Spiritualists National Union)

download (2).jpeg

Maak nu direct een afspraak!

IVM drukte kan het zijn dat je een x aantal weken moet wachten op een plekje. Mijn excuses hiervoor. Wil je echt graag snel aan de beurt zijn, geef dit dan aan, dan plaats ik je op de wachtlijst.

 

Klik op onderstaande button om direct te kijken naar de mogelijkheden en een afspraak maken. Wil je graag een afspraak in de avond, of boek je liever een kortere reading? Neem dan even contact op via onderstaand contactforumier. 

Reading
1 uur 10 min
€50

Testimonials

Testimonials

Instagram

Instagram

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Wil jij je ook graag spiritueel ontwikkelen? 

Join our tribe

Werkbureau
47AD2D6A-D6CE-464D-9073-8B960D5CB6AD.jpg

Jessy

Jessy Groenewoud