top of page

Een healing van fleur

Om jouw Stilte ervaring te ondersteunen, een extra healing te ontvangen en even heerlijk te ontspannen.

Fleur is een geweldig, liefdevol en fijn mens met passie en vooral enorm veel kennis voor haar vak. Fleur zal tijdens de sessie aanvoelen wat nodig is. 

image_6483441.JPG

Wat doet Fleur zoal? 

Klankschaal massage

Een massage met een klankschaal is echt geweldig. De klank van de schaal doordringt en heelt ons systeem tot op celniveau. Klank heelt het emotionele lichaam en ondersteunt de doorstroom van emoties. De frequenties hebben invloed op je brein die door de vibraties en boventonen alfagolven produceert, wat mentale ontspanning oplevert. Klank verhoogt je trilling/frequentie, reinigt chakra’s en auralagen, helpt je energetisch systeem te kalmeren en helen. Tevens zorgt het voor een betere aarding. De klank bevordert innerlijke rust, overgave en zingeving.

Chakra healing

Een chakra healing dmv Reiki/magnetiseren. Hierbij zal Fleur energetisch je chakra’s in balans brengen. Hierbij werkt ze samen met het zelfhelend vermogen van het lichaam. Tevens geeft ze een chakra reading waaruit informatie kan komen voor jou als ontvanger.

IMG-0896.JPG

Fleur zal tijdens de sessie aanvoelen wat nodig is voor jou. Denk hierbij aan het loslaten van trauma middels ademhaling, klankschaal massage, schaalaandelen, innerlijk kindwerk, EFT, Chakra healing systematisch werk.
Prijs: 25 euro 
duur: 45 minuten

Ik zou graag een healing willen

Betaling van 25 euro geschiedt op locatie bij Fleur zelf via bank of cash.

 

Bedankt voor je deelname!

IMG-0881.JPG
CONTACT

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page